Tack för huvudvärken j-vla pucko!

Igår var jag duktig och gick och tränade. Kändes väldigt bra efter det lilla snedsteg jag hade till lunch, friterad fisk. Efter träning var jag och fika med Helle, för lite uppdateringar om livet. Vid bordet bredvid sitter det fyra killar och har killsnack och ganska högt. Det var framför allt en kille som lät i hela kaféet. Så pass att jag knappt hörde vad Helle hade att berätta om renoveringar, flytt och kärleken.

Grabben sitter där och basunerar ut att han hatar svenskar. Vet inte vad han var han kom ifrån men min gissning är att han har utländska föräldrar från något arabland. Han talar om för hela kaféet att han inte tänder på svenska tjejer, blondiner äcklar honom, helst ska det vara oskulder och pengar är allt här i livet. Med pengar kan man få allt, så det är det enda som behövs. Han snackade om affärer, horor, casino, bilar, pengar. Han håller på under hela den tiden vi sitter där medan han häller i sig 8:or White Russian (väldigt manlig drink, NOT!).

Vilket pucko. Det jag var helt övertygad om när jag gick därifrån är att den killen aldrig kommer att få uppleva känslan av att vara kär, för det fanns ingen respekt för kvinnor, nada, noll, zero. Grabben måste ha blivit riktigt bränd nån gång, eller så har han bara helt fucked up värderingar. Ursäkta språket, men vad jag var upprörd igår.

Mitt huvud dunkade då jag gick därifrån och det gör det fortfarande.

Kommentarer
Postat av: Tyra

Ge grabben ett rep.

2008-09-18 @ 20:15:49
URL: http://waxholm.blogspot.com

Kommentera här:

Namn: (don't be a stranger)
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0