hurry hurry hurry


Testa att gå i tunneln mellan blå och grön/röd tunnelbanelinje på T-centralen en morgon. Det är helt sannslöst vad fort folk springer. Det finns rullband, men det är ju inte att tänka på att stå stilla och åka med utan det är två-filig stress-race som gäller.

Jag förstår inte varför folk har så bråttom. Nu är jag ung och har ett starkt hjärta men man skulle lugnt kunna få hjärtattack för mindre.

Sen när man väl kommer upp till röd linje mot Ropsten då är det sardinask som gäller. Det som lugnar mig är vetskapen att jag kommer få bra plats den sista biten, eftersom sardinerna simmar av i flock vid Karlaplan och Gärdet.

Re-la la la xa lite, take a chillpill!Lite mer insiktJag var på kurs förra veckan och bland annat fick vi göra ett studiebesök på ett sjukhus obduktionsavdelning. Det var bland det bästa med hela kursen - en liten våg av insikt. Obduktionsteknikern som guidade oss hade jobbat som ob-tekniker (egen påhittad förkortning - för långt ord att skriva hela tiden) i över 40 år. Han var väldigt duktig på att berätta vad de arbetade med och det var fascinerande att höra. Det jag var så imponerad av var att han efter 40 år fortfarande verka tycka om det han gjorde och det kändes som att han hela tiden arbetade etisk korrekt och respektfullt. Något jag tycker är oerhört viktigt på en sådan avdelning. Det kändes betryggande. Fick vara med vid svepningen av en liten dam. Han satte på henne den vita svepdräkten och kammade hennes hår så noggrannt och så ordentligt. Det var fint att se.

Vi fick även gå in på laboratoriet och se hur de biomedicinska teknikerna arbetade med att få fram provresultat.

Jag är oerhört tacksam att vi alla är olika och att de finns människor som kan och vill arbeta som ob-tekniker.

De har en egen hemsidaAmatörläsare


Jag läser inte böcker. Tyvärr. Jag önskar att jag var en sådan som bara måste läsa lite innan jag går och lägger mig och tar mig igenom böcker lätt som en plätt. Men jag läser inte. Inte ofta i alla fall, kanske 3-4 böcker om året.

Nu har jag däremot precis avslutat en bok. Så synd att när jag väl läser, så läser jag en bok som jag i slutändan kan konstatera att jag inte tycker om. Det var Fågelbovägen 32  av Sara Kadefors. Men det är ju inte så att jag kan sluta läsa boken då jag tagit mig igenom halva, för jag läser ju så sällan.

Flera gånger i boken har jag irriterat mig på huvudpersonens handlande och dumma resonerande. Gick inte att leva sig in i. Samma sak hände med Parfymen, men det är kanske inte så konstigt. Men där blev jag så förbannad att jag la in boken i hyllan efter att ha kommit halvägs. Är det ett bra slut på den eller?

Vad ska jag läsa härnäst?In pain, but totally worth it


I tisdags körde vi Dancehall på dansen. Sååååååååå kul! När läraren säger att man inte behöver se snygg ut hela tiden utan bara släppa loss så lyder jag. Och oj vad jag släppte loss :-D Hela klassen var helt slut efter en och en halvtimmes booty shakin'. Svettet rann, häääärligt!

Och det känns i kroppen, det kan jag lova. Och torsdag, då är det jaaaaaaazz som gäller. Har jag någonsin sagt att jag älskar att dansa :-)

Because I truly do.No inspiration


Var med om väldigt mycket förra veckan, men ingen inspiration till att skriva.


Det kommer.

Det formuleras i skallen min.

hej så länge!Bizzy förstår ni :-)


Det var ett tag sedan jag skrev men det är för att jag har haft massor att göra. Och imorgon är det dags för personaldag hela dagen på Såstaholm och på måndag ska jag åka till Malmö för en omtankekurs. Mycket användbart in my line of business. Ska bli intressant!

Drack min första glögg för säsongen i onsdags. Mums! Det ledde till ordentlig julstämning stora delar av torsdagen faktiskt. Gick runt och sjöng på adventpsalmen Vi tänder ett ljus i advent, som de äldre generationerna på jobbet inte kände till alls, så jag fick inget ackompanjemang.

Ikväll - hemmagjord pizza med tigerräkor och basilika oh la la!Middag i goda vänners lag


I torsdags fick jag äntligen möjlighet att sammanstråla med brudarna för att snacka livet. Det var för länge sedan och det märktes. Jag kom hem alldeles matt i kroppen efter att ha gått igenom varje känslotillstånd som finns. Det hade hänt så mycket, så mycket att behandla. Det var skratt och det var tårar.

Jag är verkligen lyckligt lottad. Att ha sådana fina vänner. Satt där och lyssnade (och pratade så klart) och kände mig så nöjd. Vi är väldigt olika, men ändå inte. Och att vi är olika gör ingenting. Även om det går en lång tid mellan varven känns det helt naturligt och mysigt att ses igen.

Varje tillfälle vi ses avslutas alltid med frasen "nu får vi se till att ses oftare", men det brukar inte funka. Vi är hopplösa helt enkelt.

Om ni läser det: Tack för en härlig kväll med mycket kärlek!Lite färg på tillvaronDet projektet som pågår med Hötorgsskraporna är ett projekt i min smak - att sätta lite färg på tillvaron. Varje kväll lyser de i någon av regnbågens färger beroende på vilket humör stockholmarna är. Man kan gå in på en hemsida och registrera sitt humöroch så sammanställs det varje kväll. Om hötorgsskraporna lyser lila är Stockholm på dåligt humör och om skraporna är röda är stockholmarna glada och nöjda.

Jag ser de upplysta husen på håll från min trappuppgång. Det är så vackert. Går och ser fram emot den kväll då de lyser rött. Än så länge har jag bara sett den gröna och gula. Så där lagom mittemellan som inte alls är ovanligt för svenskar. Men är det konstigt eller, vi är inne i den tråkigaste månaden på året.

Check it out!Erotik-mässa


Ja, då är jag precis hemkommen från Erotikmässan i Alvik. Vill skriva medan intrycken är färska.
 
Min sexgalning till vän övertalade mig (det var ganska lätt gjort) att besöka mässan. Den var lika tacky som dess gul-röda annonser som de haft i tidningarna. Majoriteten av besökarna var killar i 30 årsåldern. Det var i princip bara en massa stånd med sexleksaker, oljor, underkläder och dildos i alla möjliga färger och former. Det fanns en stor scen med lättklädda uppträdanden och peepshows för den nyfikne

Spenderade en och annan krona på både det ena och det andra. Ingenting outrageous men ingenting jag heller känner att jag ska dela med mig ut i cybervärlden. Its for me to know and maybe someone to find out.

En erfarenhet rikare. Nu har man sett det också.RSS 2.0