Coke in the morning

Satt bredvid en tjej på tunnelbanan i morse. Hon satt och drack Coca-cola klockan halv nio på morgonen. Vilken hemsk frukost.

Respect the breakfast!Semestern snart slut

Nu är det snart slut på mina två veckors semester. Jag har haft det hur skönt som helst. Vi har haft en egen skärgård med alla dess klippor att välja och vraka emellan. Det har regnat på oss en gång annars har det varit uppehåll och sol. Det enda är att det har varit kallt i vattnet vilket inte är så roligt för en fisk som jag. Super Mario har varit med och han blev lika såld på skärgården som jag är.

Absoluta favoriten för mig i skärgården är Norrpada. Höga, runda, vackra klippor av olika bergarter (som det ser ut, är ingen expert) med massa grönska och ljung. Så vackert, och i år fick jag hela tre nätter där.

Kan bli en kort vända ut på havet idag med. Solen skiner ju och jag är forfarande ledig.

Disco

Igår var var jag bjuden på disco. Min kusin fyllde 8 år och det var disko i Bygdegården. Vilket ös. Ett gäng 8 åringar som sprang runt och dansa och lekte. Vet vad de dans för nåt? - breakdance. Så coola! Det förekom även lite luftgitarrer och pardans. Det bjöds på godis, chips och läsk och vi lekt lekar. Damn, det var länge sedan man var på ett sånt galej. Var lite förundrande över att det bara skulle hålla på i två timmar, men sen förstod jag. Jag kan säga att jag var helt slut då jag kom hem.Ute och leker i regnet

Jag är på semester. Haft en riktigt skön vecka på havet. Hemma för att bunkra och antagligen bär det av på tisdag igen. Om vi inte hinner regna bort först.

Ha det gott!!!!!Dance Jam

Jag har bokat danskurs till i höst. Jag ska gå på Dance Jam vilket är en blandning mellan jazz, street, samba och show. Roligt va! Jag längtar som en tok. Det borde vara förbjudet att ha såna långa uppehåll. Kroppen förfaller ju. Kursen drar ingång precis efter min semester. Tror att jag i år ska köpa lite nya danskläder, det var ett tag sen.

Jippi!!Dropparna dränker mig

Snälla sluta regna, jag ruttnar. Så himla tråkigt väder, och det ser inte ljust ut framöver.

Idag jobbar jag sista dagen innan semester, äntligen. Två veckor då jag ska göra så lite som möjligt ute på sjön. Sitta och glo på vågorna, räkna båtar och bara vara. Ska bli såååå skönt. Hoppas på att några strålar kommer åt vårt håll. Vi får väl se.Länge leve snoozen


Fasiken va skönt det är att snooze-knappen finns. Jag använder den frekvent.
Länge leve snoozen!RSS 2.0