Helgens rätt- halstrad pilgrimsmusslor med...

img_9086 (MMS)

Helgens rätt- halstrad pilgrimsmusslor med brynt kaprissmör och tre sorters syrad kål! Ljuvlig smakkombo! Fin lunch på Fina Fisken i Trosa. Kanonavslutning på en kanonhelg!


Let the road trips begin

Jag, Mario och Seb har bestämt oss för att vi ska se mer av Sverige. Så i eftermiddag ger vi oss ut på vår första road trip. Vi mjukstartar lite lätt med att inte åka så långt. Vi ska till Nyköping i helgen!

Vad gör man då i Nyköping? Det har jag inte en aning om. Men jag hoppas på mycket softande nära vatten, god mat och lite party!

Tell you more later!Oh du fantastiska FredagNu är du här igen, och denna vecka tycker jag att du anlände snabbare än vanligt. Merci.
Du är som ingen annan veckodag. Jag blir så glad när jag vaknar och det är Fredag!

Idag tränade jag på morgonen, drack en espresso, gick till jobbet, läste dödsannonserna, gjorde DN-quizzet (8 av 10), mumsade i mig lite vattenmelon och gottiga dumplings till lunch.

Har inhandlat en Veuve Clicquot till ikväll. Det ska drickas champagne och det ska grillas. Solen är lyser och jag är glad.

Är det inte synd att man inte lättare kan lagra de positiva känslor man ibland känner i överflöd. Plocka fram dem någon gång när det behövs. Lite går det att minnas, ja, men inte till hundra procent. Inte pirret.

Får njuta ordentligt just här och just nu.

Bon weekend!RSS 2.0