Lycklig Victoria

Ok, jag vet att jag skrev i går att jag inte bryr mig så mycket om bröllopen. Lite läser jag ändå och tyckte att den här bilden på Victoria på expressen.se var så fin. Hon ser så lycklig ut!

Vickan och Danne bla bla bla

Känner mig dåligt insatt i helgens stora bröllopextravaganza i hufvudsstaden. Och där förvånar jag mig själv lite. En prinsessa ska gifta sig - sånt man drömde om när man var liten.

Men jag måste säga att allt ståhej har gjort mig mättad. Satte mig ner med Expressens Bröllopsbilaga i morse för att försöka komma in i det hela. Men konstaterade efter att ha bläddra igenom det att jag inte bry mig ett skvatt. Jo, det är jätteroligt att de ska gifta sig - det är kärlek och lycka - det tycker vi om.

I helgen ska jag befinna mig på en båt långt ut i skärgården. Dagen till ära ska jag dricka champagne och äta Frödinges bröllopstårta och de där blåbärsmazarinerna som ser så goda ut. Bara för att. 

Vi hoppas på sol!Helgens meny. Jag och faster bjöd in till ...

img_6807 (MMS)

Helgens meny. Jag och faster bjöd in till mat- och vinprovning i helgen. Här ser ni menyn. En ambitiös meny med rätter som vi provat på vår vinresa och viner vars vingårdar vi besökt. Allt blev dundergott och väldigt uppskattat! Det blir nog till en årlig tradition.


RSS 2.0