Krabbpremiären är nära nu.I helgen är de...

img_4731 (MMS)

Krabbpremiären är nära nu. I helgen är det äntligen dags för årets första krabba. Jag har sparat en Grüss Sylvaner och en Chablis från vinresan i april som jag tänkte ha till. Sen köpte jag jättefina krabbestick i Thailand som ska premiäranvändas. Inte långt kvar nu!


Godisreklam

Sitter här och tittar på Mamma Mia på 3:an. Programmet sponsras av Gott och Blandat och Malaco Truly. Jag tycker att det borde vara lika förbjudet med godisreklamer som alkoholreklamer. Inte förbjudet men med samma restriktioner. Det är grymt att visa godisreklamer på söndagskvällar. Hej mitt namn är Vero och jag är godisberoende. Leave me the f*ck alone so I can stay strong!Huset föll

Våra husdrömmar demolerades efter samtal med banken igår. Vi har ett lånelöfte men med de nya reglerna som träder i kraft den 1 oktober ser det inte ljust ut. Kanske inte bäcksvart, men inte heller soligt.

Vi sitter inte i sjön precis. Vi har ett tak över huvudet och så har vi kärleken. Vi får drömma vidare ett tag till och fortsätta lägga kronorna i den guldfärgade spargrisen.Jag har fler liv än katten

Igår började jag mitt nya liv. Igen.
Jag undrar hur många gånger jag har påbörjat nya liv. 2 gånger per år skulle jag säga. Och varje gång säger jag som jag säger nu - denna gång är det på allvar. Nu ska jag ta tag i det här.

Hör mig sjunga: It's a new dawn. It's a new day. It's a new life. For me. And I'm feeling good.

Vad har jag nu gjort för att göra livet nytt?

Jag har äntligen börja dansa igen. Började på jazzen igår. Känslan jag har i kroppen när jag får dansa är obeskrivlig. Jag sitter här nu och skriver om det och ler. Jag vaknade i morse och kände värken i kroppen och log. Det är det bästa jag vet, och det har alltid varit så. Hade det inte varit så förbaskat dyrt hade jag dansat flera gånger i veckan.

Jag har bokat in tid med tränare på gymmet.

Jag har gått med i Aftonbladets viktklubb. Tycker om deras upplägg, med kaloriräkning istället för metoder där man helt ska exkludera det ena eller det andra. I mitt fall tror jag faktiskt att det viktiga är att äta mindre. Av allt.

Jag har knäppt fast stegräknaren på byxan. Vi har en stegräkningstävling på jobbet. Perfekt tajming i mitt nya liv.

Och slutligen har jag har lovat mig själv att jag ska få gå på thaimassage en gång i månaden. Det tunga jag bär på är tungt för kroppen.

Jo, en sak till. I början av sommaren gick vi igenom vår ekonomi och la upp olika sorters sparande. Det var steg ett i vår "fixa till ekonomi" plan. Nu ska jag bara börja få kolla på mina vardagliga utgifter. Jag ska följa min kära systers goda exempel och lägga upp en budget. Excel, se upp för nu kommer jag.

Men förutom allt det är jag samma gamla Vero.

RSS 2.0