Shoppa - inte en favorit

Imorgon eftermiddag ska jag ut och härja på stan. En del av min dvala har varit totalt ointresse för att shoppa. Har egentligen aldrig tyckt om det. Jag har konstaterat att i år, 2008, har jag i klädväg inhandlat en jacka, lite underkläder och ett par skor. PÅ HELA ÅRET.

Men nu är jag så trött på min garderob att jag nästan avlider. Mitt mål är ett eller två par skor (ballerina och svarta pumps), skjortor och kanske några snygga byxor.

Lite farligt att gör denna räd så snart efter löning. Det är låååååååång tid kvar till nästa kasching-kasching men men sa jag att jag nästan avlider.

Give me strength!dvala no more


Äntligen vaknat ur min stökiga dvala. Har inte städat nämnvärt de senaste veckorna. Allt som behövdes för att jag skulle vakna igen var två växter.

Igår fick jag en massa energi och fick äntligen lite ordning på min oordning. Så skönt!

Och......jag har tränat idag. Så skönt x2!

later dudes and dudettesGrönska utomhus, krävde grönska inne

Det är så underbart ute, det bubblar i hela mig. Jag älskar våren, la primavera! Så skönt när stockholmarna lämnar sin lyor och rör sig ute på stan. Folk står och pratar i korsningar, sitter i parker och sippar birra på haken. Härligt, härligt!

Kände att min lilla etta också skulle få lite vår. Det blev en passionsfruktsblomma och en gardenia. Nu måste jag bara städa lägenheten också, annars mår inga blommor bra, inte ens Veronican.

En vecka tills M kommer hem, läääängtar!Saker som fyller mina dagar

Just nu består mitt liv av av visningar (hittade en liten juvel i helgen-får se hur det går), jobb (stökigt), solsken (massvis) och längtan (efter Super M).

Och ja, en sak till - Singstar. Seb har införskaffat det och jag har spenderat åtskilliga kvällar på senaste tiden sjungandes tills jag blivit hes. Jag har alltid varit anti playstation, men tjeeeeeeeeeeena vad kul det är.
Cementben


Oj oj oj vilken snigelfart jag hade till jobbet i morse. Var och tränade igår, och sen missade jag bussen när jag skulle hem från Seb så jag fick gå hem mitt i natten. Jag var helt slut när jag kom hem och är fortfarande tung, tung, tung i benen. Hur ska jag klara att vara graciös på jazzen?

Fast det är ju lätt egentligen - med lite vilja och mycket passion.Tung helg

En miljard stockar, 100-tals tegelpannor och 7 lägenhetsvisningar  senare sitter jag nu här och är helt utmattad.

En riktigt tung helg helt enkelt, fast jag har haft det riktigt skönt ändå.

Dags att återuppladda batterierna lite. God Natt.Puckon överallt


I torsdags och fredags såg jag drycken pucko utspilld på marken, på inte mindre än 9 olika ställen.

Whats that all about? Is it a sign from above? Om så är fallet, vad betyder det? En utspilld pucko som ligger och rinner på marken känns inte riktigt som något positiv tecken.

hmmm.Dagen då allting faller på plats

Jag har lite småkluriga ärenden på jobbet. Ingenting vill riktigt fungera som jag vill att det ska göra. Jag har att göra med aktörer som ibland kan vara lite svårarbetade och det kan leda till lite frustration. Men idag har jag bestämt mig för att det är dagen då allting ska falla på plats. Jag ska bocka av allt det struligt och vid dagens slut ska jag fira mitt uppstädande med middag i goda vänners lag. Vi ska laga lite thaimat, dricka kall öl och umgås.

Låt dagen börja!Update: ny lya - negativt


Har dragit mig ur budgivningen. Kändes alldeles för läskigt och det kändes inte hundra. Men nu är jag laddad till tusen!Liten lya till mig tack!


Idag har jag förlorat ännu en oskuld. Idag har jag lagt mitt första bud på en lägenhet. Lite, eller ganska mycket, läskigt! Men vi får se, tror inte denna blir min men nu har jag i alla fall satt igång! Måste ju få lite erfarenhet i området.

Keep you up to date!Cravings

Vet  ni vad jag skulle vilja äta till lunch idag? 
 
Pasta Alfredo från Rosalis Deli i Örebro. Det finns några saker jag saknar från staden vid Svartån och den pastarätten är en av dem. Kanske måste göra en utflykt dit snart. Det var ett bra tag sen jag var där. Men det skulle kännas lite konstigt. Den tiden är förbi. Kan ingen bara leverera pastan, schyrran rå eller kanske kan Rosali's expandera och öppna hak i huvudstaden.

Hmm undrar om du kör hemkörning...till Stockholm.Love is all around.....but Super Mario has left the country

Det är så härligt för flera i min bekanskapskrets flyter runt på små, rosa moln och älskar livet. Världens kärleksboom i vår lilla grupp och det är roligt.

Min Super Mario har dock lämnat landet imorse och ska vara borta FEM hela veckor. Men hur ska detta gå? Fort, fort, fort hoppas jag.

Jag har idag påbörjat min hälsomånad. Detta är inte ett aprilskämt. Efter gourmetresa till England, diverse sjukdomar, uteblivna danspass för att kidsen ska ha påsklov och en kulinariskt tung påskhelg känner jag mig som en heffaklump. Sitter nu här, vinröd i ansiktet efter mitt första friskis pass på väldigt länge. Men det känns skönt! Nu ska jag back on track.

Ett och två, jobba på!

PS. har inte kunnat komma åt bloggen på flera dagar, därav tystnaden! Sorry! Back on track x 2RSS 2.0