God Jul

*********************************

Jag vill önskar er alla en riktigt god jul!
Massa kärlek

*********************************


Give me a shot of Christmas

Min syster är så fruktansvärt taggad inför jul. Jag får glada sms och mejl hela tiden, och en del fastnar på mig. Har haft en hel del att göra på jobbet på sistone och har inte riktigt kommit i julstämning. Skulle behöva ta en julspruta. Min gissning är att jag kommer somna tidigt av utmattning da'n före dopparda'n och hoppas på att vakna upp utvilad och redo för jul! Det första jag ska ta på mig är en tomteluva så att jag ser ut som en julnissa när jag ser mig i spegeln. Sen är det bara att sätta igång.

Klapparna är jag nästan klar med.

Längtar.....

Vid havet i decemberI helgen har vi varit på landet (nära Tierp) och tagit det lugnt. När jag vaknade på lördagsmorgon hade Moursch lagat en chili con carne. Vi packade ihop en picnic och åkte ut till Ängskär. Det är så häftigt där uppe för klipporna är alldeles släta och runda som i ytterskärgården. När jag hörde vattnet slå mot klipporna insåg jag hur mycket jag saknar havet. Se tidigare inlägg.

Det var så mysigt att sitta där ute - jag, Super Mario och Moursch - och äta varm chili con carne, dricka starköl och titta på havet i december. När vi satt där började det snöa.

Resten av helgen har vi varit inne, bakat, spelat och haft det skönt. En superhelg!

Tre ljus i mörkret


Hoppas ni haft en fin lucia-dag och tredje advent!

Saknar vind i segletNu har båten varit upptagen i ett par månader och jag saknar seglingen så. Jag saknar klipporna, vinden, vattnet, badet. Jag vet att det hade varit annorlunda om jag bott i ett land där jag kan segla hela året, då hade jag kanske inte känt så här, och Sverige har en av de finaste skärgårdarna i världen. Men fatta vad skönt att alltid KUNNA ge sig ut och segla.

Efter 30 sticker jagJag och SuperMario har bokat Thailandresa. Ska bli så skönt att komma bort tillsammans, bara han och jag. Vi åker två dagar efter jag fyller 30 i mars. Först lite fest sen fly mot varmare breddgrader. Än så länge har vi bara bokat flygbiljetter till Bangkok, sen får vi se vad vi hittar på. Nedräkningen har börjat!Ali Baba och lila bussar
Nu har jag precis kommit hem från en snabb visit i mitt gamla älskade Örebro. Har ju bott där i cirka 5 år. Betydelsefulla, minnesrika år av mitt liv. Det var jätteroligt att vara tillbaka. Jag var där på en mycket givande kurs. Ett stort mission under mitt besök var att inhandla bosniskt bröd från Ali baba. Mission accomplished!

Varenda lediga stund gick jag ut på stan och gick i butikerna och på gatorna. Idag på lunchen sken solen och det var så vackert. Slottet stod kvar där mitt i Svartån och såg lika ståtligt ut som vanligt. Örebro är verkligen så fint med ån som rinner igenom. Jag gick förbi gamla lägenheten, Strömpis, Klaras (P2). Väldigt roligt. Tyvärr kom jag inte upp till Universitetsområdet denna gång så det får bli nästa vända.Det mesta var sig likt, några  restauranger och klubbar hade bytt lite namn. Den största förändringen var de lila bussarna. Hur kan de gå och byta bussfärg nu när jag har flyttat. Till en av mina favvofärger.


RSS 2.0