Da'n före löning och olidligt nära semestern

Jag har massor att göra på jobbet, ska avrunda inför semestern, är lite trött, känner mig oförtjänat småbakis. Vad kan rädda mig? I got it!!! Se bilden nedan.

Och ikväll ska jag unna mig ett besök hos frissan lagom till semestern. Jag och systeryster ska gå och få nya does.


Stockholm i mitt hjärta

Igår gjorde jag något som har stått på mitt livs att-göra lista länge. Jag var på Allsång på skansen. Och jag var inte ensam - jag var en bland 21000 andra.

Vi skyndade dit efter jobbet för att försöka få en bra plats. Men det gick ju inte så bra, för det var redan en hel del folk där när vi kom. Artisterna igår var Alexander Rybak, Pauline, Anna Book, Larz Kristerz och Marcus Birro. Jag diggar schlagerlåten men tyckte nästan, vilket jag inte räknat med, att Larz Kristerz var bäst - det lilla jag såg. Det roligaste var ju i alla fall att titta på folk. En salig blandning människor och många barnvagnar.

Det är underbar utsikt över Stockholm där uppifrån Solliden. Men det jag konstaterade, som jag även konstaterat efter en julmarknad på Skansen, är att det är bäst att gå dit när det inte är nåt evenemang.

Min första, sista och enda gång på Allsång.


 
Näckrosor

Idag har vi varit ute och gått runt Lötsjön och Råstasjön. Jag har lekt med kameran hela vändan och tagit en massa foto. I /på Lötsjön blommar nu näckrosorna. De är så vackra och jag vill bara hoppa i och plocka med mig några hem. Men jag tror de trivs bäst där de är. Titta här!RSS 2.0