Watch out Europe!

Inte långt kvar till jag och fastern min beger oss ut på vinresa i Europa. Jag vann den resan i en tävling som Allt om Mat anordnade. Det ska bli så sannslöst skönt att komma ner i södra Europa, hälsa på våren och prova lite vin (eller mycket).

Jag har inte varit i Italien sedan jag pluggade där och det var 9 år sedan. Vet inte om jag kommer att minnas ett ord, men det ska bli roligt att försöka.

Jag längtar så jag nästan spricker. Har så mycket att göra på jobbet just nu, det ska bli skönt att fly ett tag.

La bella balcone

Idag har jag varit och inhandlat växter för att pimpa balkongen. I år ska det få bo pelagoner, fransk dragon, salvia, citronmeliss och timjan i vår balkonglåda. Det fick bli växter som vi kan använda i köket. Sen har vi kvar buxbomträdet som överlevt vintern med nöd och näppe.

Måste nog hålla koll på växterna ett tag till för det blir fortfarande kallt på nätterna, men jag kunde inte hålla mig längre. Och jag fick skjuts till blomsterhandeln.

Så roligt med nya växter. Var ju på trädgårdsmässan i helgen. Jag har ingen trädgård men det var roligt ändå, och det fick bli ett par orkidéer till lägenheten.Det lilla blå vårtecknet


Kolla vad vi hittade i ekbacken i påskas.
Så söta. Tack mamma för promenaden.

RSS 2.0