Och så blev det bara vitt

Nu har vi bestämt oss för att renovera lägenheten, inför en eventuell försäljning. Den känns lite liten just nu och både jag och Super Mario önskar något lite större.

Vi har ju valt väldigt mörka färger i både sovrum och kök, så nu måste det målas om för att inte avskräcka folket, a.k.a potentiella köpare. Hela lägenheten ska bli vit. BORING! Vi behåller en fondvägg i bronsmetallic, i övrigt ska allt bli vitt. BORING!

Nu har vi packat ihop lägenheten så gått det går och efter midsommar drar de igång. Det känns faktiskt skönt att beslutet har tagits och startskottet är spikat.


hejdå min fina väggmålning och hejdå kära dygråa väggar i köket.Glad midsommar

Tittar ut genom fönstret. Därute öser regnet ner. Imorgon är det en av mina absoluta favorithögtider - midsommar. Packade väskan igår och det blev ganska mycket kläder för 4 bortanätter. Har ju inte det blekaste vad man kan få ha på sig. Min gissning är att mjukisbrallorna och hoodien ligger bra till.

Jag har även packat alfapet och yatzy samt några tidningar. Det blir nog myyyyys på hög nivå i helgen.  Jag ska i alla fall få tillbringa midsommar där jag trivs som allra bästa, på sjön. Och det är mysigt om det regnar också. Blir inte så mycket segling.

Jag önskar er alla en glad midsommar! May the sun shine on you!


RSS 2.0