Jag har fler liv än katten

Igår började jag mitt nya liv. Igen.
Jag undrar hur många gånger jag har påbörjat nya liv. 2 gånger per år skulle jag säga. Och varje gång säger jag som jag säger nu - denna gång är det på allvar. Nu ska jag ta tag i det här.

Hör mig sjunga: It's a new dawn. It's a new day. It's a new life. For me. And I'm feeling good.

Vad har jag nu gjort för att göra livet nytt?

Jag har äntligen börja dansa igen. Började på jazzen igår. Känslan jag har i kroppen när jag får dansa är obeskrivlig. Jag sitter här nu och skriver om det och ler. Jag vaknade i morse och kände värken i kroppen och log. Det är det bästa jag vet, och det har alltid varit så. Hade det inte varit så förbaskat dyrt hade jag dansat flera gånger i veckan.

Jag har bokat in tid med tränare på gymmet.

Jag har gått med i Aftonbladets viktklubb. Tycker om deras upplägg, med kaloriräkning istället för metoder där man helt ska exkludera det ena eller det andra. I mitt fall tror jag faktiskt att det viktiga är att äta mindre. Av allt.

Jag har knäppt fast stegräknaren på byxan. Vi har en stegräkningstävling på jobbet. Perfekt tajming i mitt nya liv.

Och slutligen har jag har lovat mig själv att jag ska få gå på thaimassage en gång i månaden. Det tunga jag bär på är tungt för kroppen.

Jo, en sak till. I början av sommaren gick vi igenom vår ekonomi och la upp olika sorters sparande. Det var steg ett i vår "fixa till ekonomi" plan. Nu ska jag bara börja få kolla på mina vardagliga utgifter. Jag ska följa min kära systers goda exempel och lägga upp en budget. Excel, se upp för nu kommer jag.

Men förutom allt det är jag samma gamla Vero.

Kommentarer

Kommentera här:

Namn: (don't be a stranger)
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0